Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Autoplin - LPG

EKONOMIČNOST
Najveca ekonomicnost voznje na plin ogleda se u tome da je plin vec duzi niz godina 50-70% jeftiniji od benzina.
UTJECAJ NA MOTOR
Plin zbog svojih karakteristika ima jako povoljan utjecaj na motor: tiši i mirniji rad motora vijek trajanja motora moze se produziti za oko 35% potpuno sagorijevanje smjese plin-zrak u cilindrima motora ne dovodi do gubitka goriva u izduvnim gasovima,veća trajnost ulja u motoru,udvostručuje se vijek katalizatora i lambda sonde čišci ispušni plinovi pod uvjetom da je plinska instalacija ugrađena u ovlaštenoj serv.radionici koja ima svu opremu da podesi rad motora pomoću racunara koji ima mogućnost usklađivanja plin benzin.
EKOLOGIJA - UTJECAJ NA PRIRODU
Zbog svojih karakteristika autoplin je gorivo koje je "najmanje opasan za okološ" okoliša. Automobili s pogonom na plin u odnosu na dizelske motore ne ispuštaju dim, krute cestice i sumporne okside. U odnosu na benzinske motore ne ispuštaju olovo, proizvode manje ugljicnog dioksida i nerazgradivih ugljikovodika.
SIGURNOST VOŽNJE NA PLIN
Plin se odvajkada povezuje sa eksplozijama, vatrom i prirodan je strah od plinske boce.
Sa potpunom sigurnošcu možemo reći da je automobil sa kvalitetno ugradjenom plinskom instalacijom sigurniji nego sto mnogi misle.Vecina ljudi misli da je plinski rezervoar u autu ustvari tempirana bomba. Što je potpuno suprotno jer još nikad nije nigdje objavljeno da je automobil na plin stradao ili da je boca ispustila plin,naravno ukoliko je oprema nabavljena od provjerenog i ovlastenog servisa i naravno montirana ispravno. Naravno sve ovo mozete i sami otkriti ukoliko odvojite par minuta i potrazite na internetu informacije o autoplinu.
U servisu KA PLIN d.o.o. (Kadunic Plin Bugojno) obavljaju se sva ispitivanja vezana uz pronalaženje kvara na ugrađenoj plinskoj instalaciji vozila (dijagnostika), te njihovo uklanjanje. Osim uslužne djelatnosti, u servisu se mogu kupiti i dijelovi za auto plin, ulja, antifriz.
Naš servis ovlašćen je za održavanje i ugradnju auto gas sistema kao što su ATIKER, ZAVOLI, LPG TECH I AC STAG.

Ugradnja plina u vase vozilo zavrsava se u roku 1 dana.
Načini plaćanja
Gotovina
Ugradnja plina se moze platiti i putem kredita bez komplikovanih procedura